Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’ye Anlamlı Hediye: 240 Gün Sonra 76 Gül

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Devlet Bahçeli’ye 76 yaşında olması sebebiyle Devlet Bahçeli’nin doğum gününden neredeyse 9 ay (240 gün) sonra (Devlet Bahçeli 1 Ocak 1948 doğumludur) 76 adet gül verdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malazgirt Savaşı’nın 953. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bitlis’in Ahlat ilçesinde bir araya geldiler. Ahlat’taki etkinlik alanını ziyaret eden Erdoğan ve Bahçeli, Malazgirt Zaferi’ni anmak üzere düzenlenen törenlere katıldı. Bu özel günde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli’ye doğum gününden 9 ay sonra anlamlı bir hediye sundu: 76 adet gül.

Erdoğan, 76 yaşında olan Bahçeli’ye, yaşını temsil eden 76 gül vererek hem bir jest yaptı hem de bu özel günü taçlandırdı. Erdoğan ve Bahçeli, bu anlamlı hediyenin ardından han çadırına geçerek bir süre burada vakit geçirdiler.

Gülün Anlamı

Gül, tarih boyunca farklı kültürlerde çeşitli anlamlar taşımıştır. Genellikle aşk, güzellik ve zarafetin simgesi olarak kabul edilen gül, aynı zamanda dostluk ve saygıyı da temsil eder. Renklerine göre de farklı anlamlar taşıyan gül, kırmızı renkte ise sevginin sembolü olarak bilinir. Erdoğan’ın Bahçeli’ye sunduğu 76 adet gül, Bahçeli’nin yaşını temsil etmekle birlikte, iki lider arasındaki sevginin de bir ifadesi olarak yorumlanabilir.

76 Gül Ne Kadar?

Bir fikir vermesi açısından çiçek satış sitesinde “Jüt Kumaşta 20’li Kırmızı Gül Buketi” başlığı ile satılan buket indirimli olarak 599 TL’ye satılıyor. 76 tanesi ortalama 2400 TL.’ye geldiği tahmin ediliyor.

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to site top